Kampeervakanties

hongarije

Kampeervakanties in Hongarije

 

AllCamps Kampeervakanties

Bij Allcamps kunt u luxe stacaravans een complete ingerichte bungalowtenten van gerenommeerde kampeerorganisaties boeken, zoals Go4Camp, Roan Comfort Camp, Rent a Tent en Albatross Reisen. Ook kunt u kiezen uit een ruim aanbod van prima stacaravans welke eigendom zijn van de camping zelf.
U heeft de keuze uit vele accommodaties in maar liefst 11 landen!

 

 

Roan Gezinsvakanties

Op ALLE campings krijgt u nu maar liefst  korting in de periode 2013
Alleen geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf januari. Let op: vaak zijn er nog maar 1 of 2 accommodaties beschikbaar, dus wacht niet te lang! De prijs die getoond wordt is de prijs incl. korting! Vooral voor de maanden juli en augustus is vroegboeken een must als u verzekerd wilt zijn van een leuk cmaping plekje.

Gaat u met 2 families op vakantie en wilt u zeker zijn van 2 plaatsen naast (of tegenover) elkaar? Dan kunt u bij ons een gegarandeerde plaats naast elkaar boeken. U betaalt hiervoor € 25,- per geboekte accommodatie. Mochten we, in een uitzonderlijk geval, deze garantie niet kunnen honoreren, dan krijgt u € 50,- per accommodatie terug. Wilt u deze garantie boeken? Geef dit dan tijdens uw internetboeking aan bij Extra opmerkingen onder de vermelding: garantie.